Blog

3 december 2017

Van vrouw tot vrouw, in een nest van vertrouwen en geborgenheid…

‘Als therapeute en als doula, maar vooral als vrouw, probeer ik zaadjes mee te geven aan de vrouwen die op mijn pad komen. Zaadjes die zij zelf mogen voeden tot de prachtige boom die zij in essentie altijd al geweest zijn. Ik geef workshops en rituelen om dichter bij jezelf te mogen komen, om jouw vrouwelijke kracht opnieuw te ontdekken. Het sluitingsritueel is Ă©Ă©n van de meest transformerende rituelen die kunnen ingezet worden tijdens of na een kankerbehandeling.’ …

19 november 2017

Thuiskomen bij Feniks Brugge

Bij Feniks Brugge kun je in een huiselijk kader genieten van een ontspannende herbalanceringsmassage, deze bestaat uit rustige, respectvolle warme aanrakingen die bedoelt zijn om je lichaam en geest, die bezig zijn met de verwerking van je ziekte te ontspannen. Deze massage biedt geen genezing, maar geeft ondersteuning in de behandeling en kan pijnstillend werken. Het draagt bij tot een betere levenskwaliteit.…

28 september 2017

De wondere wereld van Iduna

Bij IDUNA - Gezond Genieten kom je terecht in een wondere wereld. De wereld van genieten. Je kan hier in alle rust ontspannen door een massage, voetreflex of een persoonlijke sessie aromatherapie. Telkens op maat afgestemd.
Als lifecoach geef ik je mogelijkheden om jezelf te (her)ontdekken.
Een persoonlijke aanpak is de sterkste troef bij IDUNA - Gezond Genieten. Ik luister goed naar jouw wensen en masseer en coach verder op het ritme van mijn intuĂŻtie. Zo krijg je nog extra tips en adviezen die perfect bij jou aansluiten.
En uiteraard kan je ook voor de krachtige wenskaarten van Altijd Vrouw bij mij terecht.
Wees welkom,
Nicole…

13 september 2017

WENSKAARTEN MET PIT! Voor slechts 15€ tover jij 8x een glimlach op iemands gelaat (en steun je het goede doel)

Waarom WENSKAARTEN MET PIT?

“Beterschap, het komt allemaal wel goed”, daar word ik zo boos van, hoorden wij van dames met kanker. Ze voelen zich vaak onbegrepen wanneer ze een tradioneel “beterschapkaartje” ontvangen. Het is kanker, geen griepje! Dan mag het kaartje ook best wat meer pit hebben.

Dus voelden wij ons geroepen om daar iets aan te doen. Onze meter, Veerle Dobbelaere, kroop voor ons in haar pen en bedacht een heel aantal kaartjes met pit. Die legde ze voor aan een panel van dames met kanker. 8 kaartjes werden unaniem verkozen, dus die werden weerhouden. Daarnaast hadden zij ook het geweldige idee om uitnodigingen op te maken voor “booby-parties”.
Via Veerle Dobbelaere kwamen we bij een andere dame met een groot hart een fantastische tekenpen, Katrien Van De Steene. Zij ontwierp onze pittige kaartjes, volledige gratis.

Dankzij Veerle Dobbelaere en Katrien Van De Steene stellen wij u in primeur onze WENSKAARTEN MET PIT voor!
8 verschillende kaartjes of 4 maal 2 uitnodigingen voor 15€

Waar zijn de WENSKAARTEN MET PIT te koop?

Bij deze Partners met een Hart: